Ansiktsbehandlingar
Fransar och bryn
Kroppsbehandlingar
Händer & Naglar
Vaxning
Makeup
Fotvård
Microblading

Beautypaket

Händer & Naglar

Manikyr 60 min
En klassisk manikyr där vi börjar med att fila naglarna till önskad längd och form. Därefter appliceras en nagelbandsremover som får verka i ett uppmjukande handbad. Naglarna poleras, du får en skön handmassage och behandlingen avslutas med lackning (underlack, två lager färg och överlack).

545:-

SPA Manikyr 75 min
För att göra din handbehandling ännu lyxigare får du, förutom allt som ingår i ovanstående manikyr, en peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, en närande och återfuktande mask, och som avslutning en lång härlig massage.

645:-


Paraffinbad 30 min
Vi gör en peeling på händerna för att få bort torra, döda hudceller. Sedan smörjs en närande mask in för att verka under paraffinet. Händerna doppas alltså ner i smält paraffin, varma frottévantar tas på, och sedan får detta verka i 10 minuter. Denna behandling kan med fördel göras i samband med någon av de övriga handbehandlingarna.

295:-
I samband med annan nagelbehandling, 200:-


Lackning med färg eller fransk manikyr 15 min (+torktid)
Dina naglar lackas med underlack, två lager färg eller fransk manikyr, samt överlack.

250:-


Nagelförlängning 2 tim
På två timmar kan du få långa naglar! Vi bygger naglar som är lika vackra naturella som lackade, det är bara att välja hur du vill ha det.

- Gelé
Detta är ett material som härdas i UV-lampa. Här kan man både förlänga med plasttippar och skulptera på mall vilket gör det möjligt att få en perfekt passform. Gelén är helt genomskinlig vilket ger en mycket naturlig ”look”. Det går även att lägga en vit gelé på tipparna och på så sätt få en permanent fransk manikyr eller en färgad gelé för att få en permanent "lackning". Ett mycket hållbart material med bra fästförmåga.

895:-

För att underhålla konstgjorda naglar behövs en påfyllnad ungefär var 4-5:e vecka. Se Återbesök konstmaterial nedan för pris.


Nagelförstärkning 90 min
Om du redan har den längd du vill ha men har svårt att få naglarna att hålla så är detta perfekt. Man lägger konstmaterialet direkt på den egna nageln som en förstärkning. Materialet växer sedan ut tillsammans med den egna nageln och för att underhålla förstärkningen så behövs en påfyllnad ungefär var 4-5:e vecka.

Gelé 645:-

Gelé med permanent fransk manikyr eller permanent färg 695:-

Enstaka förlängning i samband med förstärkning +30:-/tipp


Återbesök konstmaterial

Gelé 595:-

Gelé med permanent fransk manikyr eller permanent färg 645:-

Enstaka ny förlängning i samband med återbesök +30:-/tipp


Förlängning av 1 nagel

Gelé 150:-


Förstärkning av 1 nagel

Gelé 100:-

House of Beauty   .   Repslagaregatan 7   .   602 25 Norrköping   .   011-12 25 51

Rolex Replica Watches Rolex Datejust Replica Watches Rolex Daytona Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches Rolex GMT-Master II Replica replica watches