Ansiktsbehandlingar
Fransar och bryn
Kroppsbehandlingar
Händer & Naglar
Vaxning
Makeup
Fotvård

Beautypaket

Ansiktsbehandlingar
Vi använder följande hudvårdsmärken i våra behandlingar:

Caudalie
Det här franska hudvårdsmärket erbjuder högst naturliga produkter med aktiva ingredienser som härstammar från vindruvans olika delar. Produkterna är fria från parabener, minerloljor, färgämnen och animaliska ingredienser. Dessa aromatiska produkter berör dina sinnen!

Murad
Dr Howard Murad är dermatolog och farmaceut och har kombinerat sina medicinska och farmaceutiska erfarenheter för att utveckla sin hudvårdsserie. Produkterna är effektiva och mycket resultatinriktade. De strävar efter att ge en frisk hud och bekämpa tecken på åldrande. Alla Muradprodukter har sina rötter i "The Science of Cellular WaterĄ"; Dr. Howard Murads patenterade system för optimering av återfuktning av huden och hudens hälsa.


House of Beautys Ansiktsbehandling 60 min 645:-
När du väljer att göra en ansiktsbehandling hos oss skräddarsyr vi den optimalt för dig. Vi väljer behandlingsmetod och produkter som passar just din hud!
I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga och portömning, massage, ansiktsmask samt passande serum/creme. Vi avslutar med en vårdande mineralfoundation.


House of Beautys Ansiktsbehandling 45 min 575:-
Samma som ovan förutom ånga och portömning.


House of Beautys Ansiktsbehandling LYX 80 min 845:-
Behandlingen börjar med en lättare nack- och ryggmassage. Därefter görs hudanalys, rengöring, peeling, ånga och portömning, ansiktsmassage, ögon- och ansiktsmask samt passande serum/creme. Vi avslutar behandlingen med en vårdande mineralfoundation.


House of Beautys Ansiktsbehandling MAN 55 min 625:-
Männens hud påverkas dagligen av påfrestningar såsom rakning, datorer, väder och vind. I denna avkopplande behandling använder vi oss av produkter som är anpassade för att lugna och återställa din hud. Det ingår peeling, portömning, ansiktsmask och avslappnande massage. Efteråt känns din hud mycket ren och fräsch.


Ansiktsbehandlingar Special

Resurgence 60 min 795:-
Produkterna i denna behandling innehåller naturliga ingredienser som medverkar till att hudens åldrande inte sätter sina spår i huden och som samtidigt tillför fukt och vitalitet.

Murad C-vitamin
60 min 795:-
I denna behandling använder vi 40% ren C-vitamin som reducerar pigmentförändringar, förnyar miljöskadad hud och ger den förbättrad fuktighet och struktur. Reducerar fina linjer och rynkor.

Behandlingen kan med fördel göras som kur 1 gång vi veckan i 4 veckor, då som 30 min-behandling utan portömning. För bästa resultat rekommenderas en 60 min-behandling innan man påbörjar kuren.
Pris 4x30 min 1895:-


Murad Acne 60 min 795:-
En perfekt behandling för dem som har acne eller tilltäppta porer. Produterna exfolierar huden och löser upp de tilltäppta porerna, medan antiinflammatoriska och antiseptiska ingredienser tränger in. Förbättrar hudens klarhet utan att den blir röd och irriterad.

Behandlingen kan med fördel göras som kur 1 gång vi veckan i 4 veckor, då som 30 min-behandling utan portömning. För bästa resultat rekommenderas en 60 min-behandling innan man påbörjar kuren.
Pris 4x30 min 1895:-


Murad Redness Therapy 50 min 795:-
En lindrande behandling för hud med rosacealiknande rodnad samt inflammerad och känslig hud. Behandlingen lugnar, återfuktar och stärker hudens motståndskraft. Avslutas med en vårdande mineralfoundation.


Murad Quick & Easy 30 min 475:-
En riktig Askungebehandling med granatäpple! Riktigt snabba och effektiva resultat med den unika masken som verkar både djuprengörande, exfolierande, fuktighetsgivande och uppstramande. Perfekt före festen!


Murad AHA-syrabehandling 30 min 475:-
Pensling med AHA-syror.
Kan med fördel göras som kur, 5 ggr (1/vecka) 1895:-


Det lilla extra!
Tillägg som vi kan rekommendera till våra ansiktsbehandlingar:

Eye Renewal Masque ögonbehandling 195:-
Specialbehandling till ögonområdet. Reducerar svullnader och mörka ringar samt uppstramande och föryngrande på den fina huden kring ögonen.

Alla frans- och brynbehandlingar rabatteras med 50:- i samband med en ansiktsbehandling.